Niciodata prea tarziu pentru un joc


Intotdeauna mi-a placut munca bruta de pe santier asa ca intr-un final am devenit construnctor invatand de la a la z tot ce tine de aceasta meserie stiind sa fac absolut tot fiind foarte apreciat de angajatori. Inca de cand eram foarte mic am fost fascinat de tot ce tinea de constructii, acasa aveam foarte multe jucarii pe aceasta tema si imi pierdeam foarte mult timp incercand sa construiesc diferite mici constructii foarte ingenioase care ii fascinau pe prietenii mei si care deveneau un proiect foarte reusit la scoala. Cu totii ne amintim piesele de lego, ele erau cele mai reusite care ma ajutau sa proiectez rapid cate o constructie ingenioasa.

Pe langa pasiunea pentru construit mai aveam una fata de utilajele care se folosesc in constructie cum sunt excavatoarele, macaralele, diferitele camioane folosite in constructii care imi plac foarte mult. Chiar mai am colectia veche de astfel de masinute pe care o admir si astazi si uneori nepotul meu mi le cere sa se joace cu ele. Poate sunt un pic mai ciudat decat altii, insa asta mi-a placut sa fac in viata, inca de la o varsta foarte frageda, si asta imi doresc sa fac in continuare si sa fiu chiar foarte bun pentru simplul fapt ca imi place ceea ce fac.

Am descoperit de curand si foarte multe jocuri online care mi-au starnit interesul si asupra carora mai poposesc cand vreau sa ma relaxez dupa o zi grea de munca si mai joc cate un joc cu excavatoare incercand sa indeplinesc misiunile care mi se cer. Mai vine nepotul meu pe la mine si ma surprinde jucandu-ma si de multe ori ne intrecem intre noi care sa fie mai bun la condus utilajele cele mai greu de strunit. Ne distram de minune chiar daca sunt niste jocuri simple pentru copii, este un mod prin care ma rup de grijile de zi cu zi schimbandu-mi ziua radical.


In afara faptului ca imi place sa fiu un bun constructor si sa imi fac treaba cat mai bine, munca pe santier este foarte grea si necesita un efort permanent zi de zi ca sa iasa treaba cat mai bine. Pentru o viata mai buna si pentru a ma califica in tot ce inseamna munca de santier, am fost plecat in afara unde se muncea pe branci, insa aceasta experienta m-a calit mult si mi-a dat siguranta ca ceea ce stiu este foarte bine, insa experienta te face mai intelept si mai bun in calificarea pe care o ai. Eu asta am simtit si nu imi pare rau deloc pentru ca am ajuns sa fiu foarte apreciat la mine in tara si sa fiu numit sef de echipa avand in subordinea mea oameni care isi doresc sa imi calce pe urme.

De munca grea nu mi-a fost teama niciodata si nu trebuie sa fiti tematori daca copilul vostru va dori sa urmeze in viitor o astfel de meserie pentru ca aduce multe beneficii financiare dar si economice deoarece este bine sa stii o meserie pe care sa o practici si la tine acasa putand sa-ti construiesti casa din temelii si sa o faci asa cum ti-o doresti. Eu cred in sloganul ca ”meseria este bratara de aur” pentru ca la mine s-a adeverit.

Un comentariu:

Claudia spunea...

Mulțumesc :)

Trimiteți un comentariu