Tutorial Unlock iPhone 4/3GS pe iOS 6 folosind Ultrasn0w Fixer


În acest tutorial vă vom arăta cum vă puteți debloca iDevice-urile iPhone 4 si iPhone 3GS ce rulează iOS 6 folosind patch-ul Ultrasn0w Fixer din Cydia, bineînțeles pe aceleași baseband-uri deblocabile de până acum.
Vă reamintim, Ultrasn0w Fixer este o soluție neoficială prin intermediul căreia putem să deblocăm terminalele iPhone 4 si iPhone 3GS, funcționalitatea fiind aceeași ca cea oferită de tweak-ul Ultrasn0w al celor de la Dev Team, care momentan nu funcționează cu această versiune de iOS.
Bineînțeles, pentru a putea beneficia de această soluție, trebuie să treceți la iOS 6 prin crearea unui custom firmware cu RedSn0w, folosind acest tutorial.

Așadar, Ultrasn0w Fixer poate debloca doar baseband-urile următoare:
  • 01.59.00
  • 04.26.08
  • 05.11.07
  • 05.13.04
  • 05.12.01
  • 06.15.00
După ce ați făcut jailbreak iDevice-urilor voastre folosind metoda de mai sus prin păstrarea baseband-ului, urmați pașii de mai jos pentru a vă debloca terminalele iPhone:
Pasul 1:
Deschideți Cydia și adăugați sursa http://repo.iparelhos.com;
Pasul 2:
Acum căutați utilitarul “Ultrasn0w Fixer for 6.0 și instalați-l;
Pasul 3:
Mai departe, trebuie să instalați pachetul “Ultrasn0w (ultima versiune) al celor de la Dev Team pe care îl găsiți tot în Cydia cu un simplu search.
După instalarea celor de mai sus, acum ar trebui să aveți un iPhone 4 sau iPhone 3GS cu iOS 6 deblocat, putând fi folosite pe orice rețea de telefonie mobilă.
Notă! Vă atenționăm asupra faptului că ‘Ultrasn0w Fixer’ trebuie instalat înaintea utilitarului ‘Ultrasn0w’, exact cum v-am indicat și în pașii de mai sus, altfel nu va funcționa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu