Cum sa iti gasesti telefonul pierdut ?

Stim cu toti ca sansele ca telefonul mobil sa fie sa fie pierdut sau furat . Pentru acest lucru s’a gasit o solutie . Este o aplicatie care este capabila sa iti spuna unde se afla terminalul tau.

Software-ul este gratuit si este compatibil cu o serie de platforme ca Windows Mobile, Android si Symbian. Instalarea se face simplu, prin download direct pe telefon si instalarea propriu zisa.

In cazul in care telefonul este pierdut sau furat, utilizatorul va trimite un mesaj SMS catre propriul mobil de pe un alt terminal. Raspunsul va veni imediat tot prin SMS si va afisa locul in care se afla telefonul prin intermediul Google Maps.

O caracteristica si mai aparte a software-ului Anti-Theft Mobile este cea prin care lasa utilizatorul sa stearga de la distanta toate datele personale de pe telefonul furat. Astfel, fotografiile, filmele, mesajele, contactele si e-mail-urile nu mai devin un risc.

In caz ca SIM-ul telefonului a fost inlocuit utilizatorul va fi alertat si de aceasta schimbare. Mai mult, Anti-Theft Mobile permite efectuare apelurilor catre telefonul furat sau pierdut chiar daca cartela SIM a fost inlocuita, iar stergerea continutului de pe telefon se poate face si in acest caz.

Descarca gratuit software-ul de aici http://f-secure.com/en_EMEA/products/mo ... main3.html
Tutorial scris de Admin
resurseweb.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu